Faryel start crowdfunding om uit corona schuld te komen

Image

Faryel start crowdfunding om uit corona schuld te komen

Eigenaresse Faryel Bhailal van de Amsterdam Cupcake Company (est. 2011) heeft de coronoperiode overleefd, maar zit nog wel met de financiële nasleep. Crowdfunding, met ludieke producten & diensten, moet Faryel helpen om uit de (corona) schulden te komen, zodat ze weer vooruit kan kijken.

Amsterdam Cupcake Company staat economisch gezond overeind, maar de oude corona schulden hangen als een molensteen om de nek. "Ik kan bij de pakken neer gaan zitten, maar zo ben ik niet gebouwd. Ik ben creatief, positief en zit nog vol motivatie. Graag bak ik nog heel veel en lang voor al mijn fans! Maar met de Coronaschulden die op mijn schouders duwen is de druk wel erg hoog," aldus Faryel – eigenaresse van Amsterdam Cupcake Company

Dit zorgt voor frustratie, onrust en stress. En dat is niet de bedoeling. Laatst zag ik op Instagram een quote voorbijkomen die mij deed beseffen dat het tijd was voor actie: ‘if it costs you your mental health, it’s not worth it’," aldus Faryel "Met jouw hulp kan ik dit voorkomen”

In vicieuze cirkel beland

Faryel is blij dat zij Corona heeft ‘overleefd’. Maar vergis je niet. Ondanks dat het bedrijf nog overeind staat na de pittige tijden van Covid, vallen eigen nu pas de klappen. Corona schulden. En de al te bekende inflatie die zorgt voor hogere personeelskosten en extreem hoge inkoopkosten helpt niet mee. "Sinds afgelopen mei lees ik dagelijks berichten over de harde klap die de MKB op zal vangen vanaf zomer 2023. X aantal ondernemers die de stekker eruit trekken, X aantal ondernemers die nog niet begonnen zijn met aflossen van de schulden. Ik snap precies in welk vaarwater deze mede ondernemers zien. Gelukkig ben ik zelf op tijd begonnen met het betalen, maar samen de stijgende huidige kosten ben ik toch in een vicieuze cirkel beland."

Soms moet je hulp vragen

Door jaren van ondernemen weet Faryel dat het soms nodig is om hulp te vragen. Want op dit moment redt zij het niet meer alleen. Er is een boost nodig, in dit geval een financiële boost. ‘En daarom heb ik jullie hulp nodig’, zegt Faryel. Er zijn zovelen die iets willen doneren, en dat verwarmt haar ontzettend! Maar als rasechte ondernemer staan er toffe tegenprestaties als jij Faryel financieel wil ondersteunen. Elke bestelling cupcakes of taart bestelling op haar webshop is natuurlijk al een hele fijne bijdrage. Maar om de Crowdfunding goed te laten rollen heeft Faryel unieke, ludieke & eenmalige opties ontworpen die te vinden zijn op haar Crowdfunding pagina.

Unieke 1-op-1 Masterclass

Benut al Faryel’s ondernemers of bakkerservaring in een unieke 1-op-1 Masterclass van een halve dag waarbij het onderwerp door jou in te vullen is – wil je een goede toef leren opspuiten, een bruidstaart leren maken die niet omvalt of misschien weten hoe jij het beste jouw prijzen kan berekenen of een concept tot realiteit kan brengen? Faryel brainstormt met jou mee in deze 1-op-1 masterclass. Met meer dan 10 jaar ervaring heeft zij veel geleerd en deelt dat graag! Maar ook groepsworkshop en toffe complete kinderfeestjespakketten behoren tot de mogelijkheid om bij te dragen aan haar Crowdfunding 

Help jij deze ondernemende, passievolle Amsterdamse bakster?

Kijk wat je kunt doen op:
amsterdamcupcakecompany.nl/crowdfunding

Toon meer (8)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *