LiveLearn en deZZP lanceren zzp e-Learning platform

LiveLearn en deZZP lanceren zzp e-Learning platform

De snel veranderende arbeidsmarkt van vandaag de dag daagt zelfstandige professionals uit om hun kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Het belang van levenslang leren wordt steeds duidelijker. deZZP en LiveLearn lanceren daarom een nieuw ZZP e-Learning platform, met als doel om ZZP'ers te ondersteunen om zich continu te verbeteren.


ZZP’ers zijn veelal niet of onvoldoende georganiseerd in belangenverenigingen of branches. Ze missen hierdoor de ondersteuning voor verdere professionalisering van hun skills op het gebied van ondernemen, marketing en geldzaken. Ook is het moeilijk om kennis en expertise te vergaren over technologische en maatschappelijke ontwikkelingen, zoals automatisering en dataficering, AI en duurzaam ondernemen. Het nieuwe ZZP e-Learning platform voorziet in deze behoefte.

Het nieuwe platform, dat live gaat op LiveLearn.nl/zzpers, creëert een unieke synergie van expertise en technologie om ZZP'ers te ondersteunen bij hun leerbehoeften. deZZP brengt diepgaande kennis van de uitdagingen en behoeften van ZZP'ers in, terwijl LiveLearn zijn geavanceerde e-learningplatform en uitgebreide cursusaanbod inbrengt.

Leertrajecten afgestemd op behoeften van ZZP'ers


“Samen bundelen we de krachten om op maat gemaakte leertrajecten te ontwikkelen die zijn afgestemd op de specifieke behoeften van ZZP'ers. Waardoor ze hun kennis en vaardigheden kunnen verbeteren en relevant blijven in hun vakgebied,” stelt LiveLearn-oprichter Daniel van der Kolk. “ZZP’ers hebben vaak beperkte toegang tot effectieve leermiddelen en ondersteuning. Deze samenwerking zal een krachtige combinatie van expertise, technologie en ondersteuning bieden om ZZP'ers te helpen gedijen in een snel veranderende professionele omgeving.”

Het ZZP e-Learning platform biedt kennispartners de mogelijkheid om met online events, e-learnings, white papers, podcasts en via andere kanalen informatie te delen over relevante onderwerpen voor de ZZP’er. Het LiveLearn-platform biedt zo toegang tot een breed scala aan hoogwaardige cursussen en trainingen die zijn ontwikkeld door experts in verschillende vakgebieden. Dit stelt ZZP'ers in staat om nieuwe vaardigheden te verwerven, bestaande kennis bij te werken en zich aan te passen aan veranderende markttrends.

Over LiveLearn en deZZP

deZZP is een Kennisplatform voor Zelfstandige Professionals, dat zich richt op het ondersteunen, verbinden en bevorderen van de belangen van deze zelfstandige professionals. Met een sterke focus op samenwerking en kennisuitwisseling, heeft deZZP zichzelf gepositioneerd als een betrouwbare bron van informatie en ondersteuning voor ZZP'ers in diverse sectoren. deZZP begrijpt dat leren een essentieel onderdeel is van professionele groei en is vastbesloten om ZZP'ers te helpen bij het verbeteren van hun leermogelijkheden.

LiveLearn is een toonaangevend e-learningplatform dat geavanceerde technologieën gebruikt om boeiende leerervaringen te creëren. Met functies zoals interactieve cursussen, live webinars en gepersonaliseerde leerroutes, stelt LiveLearn gebruikers in staat om op hun eigen tempo te leren en hun vaardigheden te verbeteren. Het platform omvat ook sociale elementen, zoals discussieforums en samenwerkingsmogelijkheden, waardoor gebruikers kunnen netwerken en van elkaar kunnen leren. LiveLearn heeft een bewezen staat van dienst in het ondersteunen van levenslang leren en biedt een breed scala aan cursussen en trainingen in verschillende vakgebieden.

zzp-skills LiveLearn deZZP zzp'er Daniel van der Kolk (LiveLearn) en Hans Pieters (deZZP)

Toon meer (143)