Marvin Gierveld De Videoproducers

“Ik ben nieuwsgierig hoe andere zzp’ers omgaan met de coronacrisis”

Marvin Gierveld De Videoproducers

“Ik ben nieuwsgierig hoe andere zzp’ers omgaan met de coronacrisis”, Marvin Gierveld

Cameraman en video-editor Marvin Gierveld van De Videoproducers gebruikte de ruimte die ontstond door een opdracht die onverwacht werd afgezegd om videoportretten te maken van zzp’ers in de coronatijd. De eerste reportage, waarin duidelijk wordt dat de steunmaatregelen voor ZZP’ers niet voor iedereen voldoende zijn, staat online.


Marvin Gierveld is cameraman, video-editor en producer, oftewel een all-round videoproducer. Met zijn bedrijf De Videoproducers maakt hij video voor televisie, bedrijven en organisaties. Hij werkt sinds 2011 hij als zelfstandig ondernemer.

“Ik ben zelf werkzaam als ZZP’er en weet als geen ander dat de coronacrisis om veel flexibiliteit vraagt. Opdrachten waar je naar uitkijkt kunnen ieder moment afgezegd worden. Precies dat overkwam mij in de maand februari, waardoor ik ineens tijd had om zelf iets te ondernemen.”

“Ik werd nieuwsgierig hoe andere zelfstandig ondernemers omgaan met dit soort situaties en besloot daarom deze tijd te gebruiken om een eigen serie te gaan maken. Ik ben op zoek gegaan naar mensen die ook ZZP’er zijn geworden om hun passie te volgen. Zo kwam ik uit bij schoonheidsspecialiste Iris, personal trainer Menno en cellist Kalle.”

zzp'ers in LockdownMeer informatie over het project ZZP’ers in Lockdown en videoportretten van zzp'ers vind je op: devideoproducers.nl/zzpersinlockdown/

Toon meer (9)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *